Om oss

Hej,

Varmt välkommen till oss!

BLICKFÅNG.se är en internetbutik som erbjuder ett blandat sortiment av inredning och dekoration.

Hos oss hittar du de lite annorlunda inredningsdetaljerna, som tillsammans med det du redan har, ger en personlig stil. Titta in och se vad du tycker.

För att beskriva många av de inredningsdetaljer som finns i vår butik, brukar ord som lantligt, fransk lantstil, shabby chic, ljus nordisk design och vintage användas. Rustik design är också något vi gillar. Vi har också en hel del ny stilren design och industriell design.

Vi blandar vackert nytt och charmigt slitet både inne och ute för att skapa en skön känsla och en helt egen personlig stil.

Sedan 2002 har vi haft inredningsbutik i Helsingborg, i 2018 öppnande vi upp i Malmö och i juni 2021 inriktar vi oss på online försäljning med lager i Osby.

Tänk på att många av våra varor är hantverksmässigt tillverkade och inte har (och inte skall ha) en perfekt finish.

Du är varmt välkommen att hämta din online beställning i Osby om du har vägarna förbi. Ring innan på 0734 160 220 så bestämmer vi en tid.

Det du hittar i BLICKFÅNG.se skall också finnas på lager så att du kan få det till ditt utlämningsställe inom 1 – 3 vardagar.

Att handla i vår webbutik skall vara både enkelt, säkert och bekvämt och vi hoppas att du blir inspirerad och att du hittar något du tycker om.