Om oss

Hej,

Varmt välkommen till oss!

BLICKFÅNG.se är en internetbutik som erbjuder ett blandat sortiment av inredningsdetaljer och presenter.

Hos oss hittar du de lite annorlunda inredningsdetaljerna, som tillsammans med det du redan har, ger en personlig stil. Titta in och se vad du tycker.

För att beskriva många av de inredningsdetaljer som finns i vår butik, brukar ord som lantligt, fransk lantstil, shabby chic, ljus nordisk design och vintage användas. Rustik design är också något vi gillar. Vi har också en hel del ny stilren design och industriell design.

Vi blandar vackert nytt och charmigt slitet både inne och ute för att skapa en skön känsla och en helt egen personlig stil.

Sedan 2002 har vi haft inredningsbutik i Helsingborg och finns sedan 2018 på Gyllenpalmsgatan 2 i Malmö med namnet BLICKFÅNG Interiör.

Tänk på att många av våra varor är hantverksmässigt tillverkade och inte har (och inte skall ha) en perfekt finish.

Du är varmt välkommen att besöka oss om du har vägarna förbi.

Se när vi har öppet under ”Öppettider butik” eller ring till oss på 073-416 02 20

Det du hittar i BLICKFÅNG.se skall också finnas på lager så att du kan få det till ditt utlämningsställe inom 1 – 2 dagar. När en vara tar slut försöker vi direkt att ta bort den från internetbutiken, även om det hända att vi inte hinner om det är mycket folk i inredningsbutiken i Malmö.

Att handla i vår webbutik skall vara både enkelt, säkert och bekvämt och vi hoppas att du blir inspirerad och att du hittar något du tycker om.